تصویربرداری ناحیهای با استفاده از نرمافزار TechSmith Snagit
در مقالات قبلی با نحوه نصب و محیط کاری نرمافزار TechSmith Snagit آشنا شدید و دیدید چگونه میتوان با استفاده از این نرمافزار، از صفحه نمایش تصویربرداری کرد. گاهی اوقات لازم است ناحیه خاصی از صفحه نمایش را انتخاب و از آن تصویربرداری کنید. در این مقاله شما با حالت تصویربرداری ناحیهای در نرمافزار TechSmith Snagit آشنا میشوید.
بدین منظور به ترتیب زیر کار را دنبال کنید:
1- با کلیک بر روی آیکن برنامه Snagit (آیکن قرمز رنگ)، برنامه را اجرا کنید.
2- برای تصویربرداری، بر روی حالت Image کلیک کنید.
3- جهت انتخاب محدوده تصویربرداری، بر روی لیست Selection کلیک کرده و از لیست بازشده، حالت Region را انتخاب کنید.
4- بر روی لیست Effects کلیک کنید و جلوه مورد نظر را انتخاب کنید. اگر قصد دارید تصاویر را پس از برداشت ویرایش کنید، پیشنهاد میگردد جلوهها را از طریق برنامه ویرایشگر Snagit Editor اعمال نمایید. لذا پیشنهاد میشود None را در حالت انتخاب نگه دارید.
5– در قسمت Share میتوانید نحوه ذخیره شدن فایل و اشترکگذاری تصویر برداشت شده را مشخص نمایید. در صورتی که پس از تصویربرداری قصد ذخیره و اشتراک گذاری فایل را به صورت خودکار توسط برنامه ندارید، پیشنهاد میشود None را در حالت انتخاب نگه دارید.
6- در صورتی که تمایل دارید پس از تصویربرداری، با استفاده از ویرایشگر تصویر را ویرایش کنید، حالت Preview in Editor را فعال نمایید.
7- در صورتی که تمایل دارید تصویر برداشت شده را در حافظه موقت Clipboard نگه داشته تا به راحتی در سایر نرمافزارها استفاده نمایید، Copy to Clipboard را فعال نمایید.
8- در صورت تمایل جهت نمایش اشارهگر ماوس بر روی تصویر، Capture Cursor را فعال نمایید.
9- در این مرحله میتوانید جهت سهولت در کنترل عمل تصویربرداری و نیز افزایش دقت، از تنظیمات Time Delay استفاده کنید. برای این کار پیشنهاد میشود تا این حالت را فعال نموده و مقدار زمان دلخواه خود را بر روی آن اعمال نمایید.
الف) برای فعالسازی این قابلیت بر روی Off کلیک کنید. با این کار لیستی را مشاهده میکنید.
ب) از لیست بازشده، Time Delay را فعال کنید و در قسمت Delay مقدار زمان مورد نظر را بر حسب ثانیه درج نمایید.
در صورت نیاز میتوانید از حالات دیگر مانند Interval و Schedule استفاده کنید. این حالات در مقاله آشنایی با محیط کاری برنامه شرح داده شده اند.
10- حال بر روی دکمه Capture کلیک کنید تا فرایند تصویربرداری مطابق با تنظیمات انجام شده آغاز شود.
11- پس از اندکی، صفحه نمایش به رنگ تیره درمیآید و علامت + در صفحه نمایش مشاهده میشود. ناحیهای که این علامت در آن قرار دارد به رنگ روشن میباشد که نشانه محدوده تصویربرداری است. شما میتوانید با جابجایی این علامت، ناحیه مورد نظر را انتخاب و سپس با یک کلیک، تصویر را برداشت کنید.
12- در صورت تمایل جهت انتخاب آزاد محدوده تصویربرداری، در مکان مورد نظر کلیک کرده و با استفاده از عمل کشیدن و انداختن ماوس، ناحیه تصویربرداری را مشخص نمایید. پس از رها کردن کلید ماوس، تصویر گرفته میشود.
13- در صورتی که Preview in Editor را فعال کرده باشید، پس از پایان تصویربرداری، محیط Snagit Editor بازشده و شما میتوانید تصویر را ویرایش کنید.
امیدوارم از این آموزش استفاده کرده باشید. برای یادگیری بهتر میتوانید ویدئو زیر را مشاهده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید